A legjobb ajándékötletek férfiak számára!

Minden esetben nagy fejtörést okoz, hogy mit adjunk ajándékba, pláne, ha a férfiakról van szó. De nem kell, hogy továbbra is nyűg legyen az ajándékozás. Az AjándékGuru csapata elhozott nektek X ajándék ötletet amelynek bármelyik férfi örülne. 

3D nyomtatott egyedi neves pendrive

Az egyedi és névre szóló ötletekkel soha sem lehet mellé fogna. Ez a kis 3D nyomtatott ajándék pedig nem csak egyedi, de praktikus a beleépített pendrive-nak köszönhetően. Válaszd ki a színt, a feliratot és a pendrive kapacitásának a méretét és mi elkészítjük a legmenőbb ajándékot. 

3D nyomtatott pendrive

Tech iratmappa

Ez nem egy hagyományos iratmappa, hanem egy igazi modern kiegészítő a hétköznapokra. Nem csak letisztult külseje teszi érdekessé, hanem az, hogy nem egy, hanem négy dologra is használható. Egyszerre iratmappa, vezetéknélküli töltő és még egy power bank is található benne. Valamint számtalan kis zseb az összes apróságnak. Így biztosan megállja a helyét, bármilyen kihívás is jöjjön szembe. Egy irodában dolgozó férfi számára ez garantáltan tökéletes ajándék. 

okos iratmappa


Külső akkumulátor

A power bank talán az egyik leghasznosabb dolog. Manapság amikor mindenkinek a kezében ott vannak a tabletek, telefonok, nagyon paraktikus tud lenni, ha bárhol és bármikor feltölthetjük az okos eszközeinket. Ha van olyan férfi ismerősöd aki sokat utazik vagy állandóan elfoglalt és nincs ideje feltölteni a telefonját, akkor neki ez a legjobb ajándék lesz. 

Power bank

Bluetooth-os hangszóró

Lehetne rá mondani, hogy ez egy túl hétköznapi ajándék ötlet. De mi mutatunk egy olyan Bluetooth hangszórót, ami nem csak hangszóró, hanem egy igazi környezetbarát termék is. A képen látható hangszóró búzaszalma műanyagból készült bambusz vázzal. Különlegessége, hogy képes a vezeték nélküli töltésre is, így egyszerre hallgatható vele zene és tölthető rajta a telefonunk is. Ez az eszköz szerintünk bárki számára praktikus lehet, nem csak férfiak számára.

Bluetooth hangszóró

Bőr pénztárca 

Elegáns és hasznos ajándékot keresel? Akkor a bőrpénztárca a legjobb választás lehet számodra. Ezek a praktikus férfi bőr pénztárcák mindig kiváló ajándékok, hiszen napiszinten használni fogják majd őket. Ezen felül elegáns és minőségi ajándék is, amely éveken át társa lesz bármelyik férfinak.

bőr pénztárca

Bankkártya tartó

Egy praktikus kártyatartó doboz, amely segít megvédeni az összes bankkártyát, hitelkártyát. Ezen felül RFID védelemmel is el van látva, így garantáltan biztonságos a használata és megvédi a kártyákat az adathalászok elől. A kis doboz praktikussága abban rejlik, hogy az alján lévő gomb segítségével könnyedén kipattinthatóak belőle a kártyák. Egy modern férfinek, egyedi felirattal tökéletes ajándék lehet. 

Bankkártya tartó

Ha bármely termékünk felkeltette az érdeklődéseteket, akkor irány a webshopunk, ahol még több szuper ajándék ötletet találhattok.