A legjobb pendrive-ok-Vissza a suliba

A pendrive-ok azok az eszközök, amelyeknek bármelyik egyetemista vagy középiskolás hasznát tudja venni az iskolában. Praktikus kis termékek és a segítségükkel bármilyen tananyagot, házi feladatot, beadandót magukkal tudnak vinni az iskolába. Az AjándékGuru csapata elhozta a legjobb egyedi pendrive-okat, amelyekkel garantáltan jó lesz az iskolakezdés. 

Fa pendrive-ok 

Elegáns és szép pendrive-ot szeretnél vinni a suliba? Akkor a fa pendrive kínálatunkat neked találták ki. Ezek a különleges kis pendrive-ok több féle kapacitásban is elérhetőek, így biztosan megtalálod a számodra ideális pendrive-ot. 

Divine fa pendrive

Kártya pendrive

A legpraktikusabb pendrive-ot keresed, amely akár a pénztárcádban is könnyedén elfér? Akkor a kártya pendrive számodra a tökéletes megoldás. Bankkártya formájának köszönhetően bármely pénztárcában vagy iratmappában könnyedén elfér és magaddal tudod vinni bárhova.  

Kártya pendrive

Kristály pendrive

A kristály pendrive a legexkluzívabb és legszebb pendrive az AjándékGuru kínálatában. Ha számítógépbe dugod, akkor a kristály fele fehéres fényben világít. Ez a pendrive azonban nem csak szép, hanem praktikus is. A hozzá tartozó díszdobozban biztonságosan magaddal viheted akár a suliba vagy egy megbeszélésre is. Biztosan mindenkit lenyűgöz majd.

Kristály pendrive

Alabama fém pendrive 

Kicsi és bárhol könnyedén elfér? Igen ez az alabama fém pendrive. Kis méretének és kialakításának köszönhetően akár kulcstartóként is magaddal tudod vinni a következő tanórára vagy előadásra a suliban. A kis mérete ellenére akár 16GB-os kapacitással is tudod rendelni. 

Alabama fém pendrive

Micra toll pendrive 

Letisztult és elegáns megjelenésével biztosan elnyeri majd bárki tetszését ez a különleges és egyedi 2 az 1-ben toll pendrive. Ez a toll attól olyan praktikus, hogy található az egyik végében egy pendrive a másik vége pedig nem csupán egy hagyományos toll, hanem érintőképernyőn is használható felület.

Micra toll pendrive

Pico okostoll pendrive

A Pico egy nagyon egyedi és igazán hasznos 3 az 1-ben eszköz. Ugyanis ez nem csak egy sima toll. Hiszen a toll belsejében található egy pendrive, aminek az egyik vége hagyományos USB port, a másik vége pedig micro usb port. Így könnyen, akár egy mozdulattal másolhatsz át fájlokat telefonodról vagy tabletedről a számítógépre.

pico okos toll

Ha bármely termékünk felkeltette az érdeklődéseteket, akkor irány a webshopunk, ahol még több szuper ajándék ötletet találhattok.